BLOGI - Kiirak

Pehkon Elämää

Rennolla fiiliksellä kirjoitettuja tarinoita nuoren colliepojan elämästä, harrastuksista ja koulutuksen etenemisestä.

PEHKON ELäMää - Maanantaina, 26.12.2016 klo 20:40

Vuoden 2016 parhaat kuvat

Vuosi 2016 lähenee väistämättä loppuaan. Vuoteen on mahtunut paljon upeita hetkiä, onnistumisia, epäonnistumisia, hölmöilyä ja totistakin tekemistä. Se on sisältänyt paljon oppimista, leikkiä, iloa ja välillä, kuten elämään kuuluu, myös huolta ja surua.
Lue lisää
PEHKON ELäMää - Sunnuntaina, 04.12.2016 klo 09:54

Lisää ääntä ja useammin palkkaa

Kun lähinnä itsenäisesti treenailee, kannattaa silloin tällöin videoida omia treenejä. Näin huomaa hyvin, mitä kaikkea parannettavaa omassa suorituksessa on. Perjantaina meillä oli viimeisen kerran tän vuoden puolella hallivuoro varattuna ja kuvasin lähes koko tokoilumme.
Lue lisää
PEHKON ELäMää - Perjantaina, 02.12.2016 klo 20:07

Jumeille kyytiä

Kun edellisviikon sunnuntaina tehtiin Kodan kanssa pieniä venyttelyitä ja liikkuvuusharjoituksia, Koda ei oikeen innostunut kumartamisesta, vaikka se on ennen sujunut ongelmitta. Kokeilin sitten herran selkää ja takareisiä todetakseni, että jumissahan ne mun käteen tuntuis olevan. En tosin ole kovinkaan vakuuttunut omasta osaamisestani tässä asiassa, etenkään kun Kodalla tota karvaa on hieman häiritsemässä.
Lue lisää
PEHKON ELäMää - Perjantaina, 02.12.2016 klo 20:03

Syvien lihasten vahvistamista

Elokuussa kerroin, että aion kehittää Kodan syvää lihaksistoa doboilulla. Ollaan me muutamia kertoja doboiltu, mutta ei todellakaan niin suuria määriä kuin tuolloin ajattelin. Doboilua varten olohuone täytyy aina puoliksi sisustaa uudelleen ja jotenkin se vain tuntuu välillä liian vaikeelta tehtävältä.
Lue lisää
PEHKON ELäMää - Perjantaina, 02.12.2016 klo 20:01

Long time no sheep

Käytiin lauantaina melkein kuukauden tauon jälkeen pyörimässä lampailla Seutulan PSF:lla. Mun nielurisaleikkauksesta toipuminen ja opiskelukiireet on ollut esteenä paimentamaan lähtemiselle, se kun vaatii, että tullaan viikonlopuksi pääkaupunkiseudulle. Lisäksi lampailla täytyy itse jaksaa olla tiukkana, liikkua ja korottaa hölmöilevälle koiralle ääntä.
Lue lisää
Kiirak
Blogin kirjoittana toimii Kiirak. Kirjurina blogissa toimii 23-vuotias opiskelija Tampereelta.