Ohjeet ja säännöt
Takaisin
RUOKINTA - Sunnuntaina, 10.10.2010 klo 09:00

Golden eagle

Siirry sivulle: 1 2 3

tonitrua

tonitrua
Viestimäärä: 385

VS: GOLDEN EAGLE - Perjantaina, 29.04.2011 klo 15:52  
+
0
Oulussa ainaki Eläinatarvikeliike Sisi (sieltä ostan omalle), Akvaariosoppi ja Lemmikkiasema myy Golden Eagleä. Ja jossain olen Kodin Terran mainoksessa nähny kans.

Chantel

Chantel
Viestimäärä: 81

VS: GOLDEN EAGLE - Maanantaina, 02.05.2011 klo 10:38  
+
0
Okei eli eiköhän Helsingistä tai Leppävaarasta jostakin löytyisi myöskin :peukku: Täytyypä käydä vähän pyörähtelemässä liikkeissä ja katsoa. Syököön nyt pussillisen ainakin Hill'siä vielä parempaa (kenties juuri Golden Eagle?) metsästettäessä :aurinko:

Kinoko

Kinoko
Viestimäärä: 1426

VS: GOLDEN EAGLE - Maanantaina, 02.05.2011 klo 12:21  
+
0
^ Helsingissä ainakin Murren murkina Pukinmäessä myy Golden eaglea. :)
Ur kaoset talade en röst som sade: le, och bli glad ty det kan bli värre. Och jag log, och blev glad, och det blev värre!

Chantel

Chantel
Viestimäärä: 81

VS: GOLDEN EAGLE - Maanantaina, 02.05.2011 klo 12:43  
+
0
^Hyvä tietää, kiitoksia! :) Arvon tässä vielä vähän että mitä ruokaa lähdetään kokeilemaan; vaihtoehtoina ainakin Golden Eagle, Brit Care, Eukanuva ja Pro Pac.. Nutra Goldiakin pyörittelin Musti & Mirrin sivuilla kun näyttäisi olevan myöskin holistic-versio. Tiedä nyt noista sitten mitä valita :D

Cisne

Cisne
Viestimäärä: 69

VS: GOLDEN EAGLE - Lauantaina, 07.05.2011 klo 17:52  
+
0
Kodin Terra tosiaan myy Golden Eaglea, ostin viimeksi pussin sieltä (Nokialta). :hymy: Omat koirat on syöneet tätä jo pidempään, kun on vaikuttunut olevan ihan ok merkki ja maistunutkin noille molemmille hyvin. Ruokana on siis ollut Holistic Duck with Oatmeal.

TwoBeans

TwoBeans
Viestimäärä: 1258

VS: GOLDEN EAGLE - Lauantaina, 07.05.2011 klo 20:23  
+
0
Ai Kodin Terrasta sais? No kas, siinähän raapis boonuksia samalla. Hyvä tietää. :hymy:
- beauceron uros Laku 2/2013
- valkoinen paimenkoira Luna 6/2010
- shetlanninlammaskoira Eetu 2/1993 - 1/2007

Sonik

Sonik
Viestimäärä: 4809

VS: GOLDEN EAGLE - Maanantaina, 09.05.2011 klo 10:10  
+
0
Joo, Terrassa tuota myydään. Ja ainakin Nokialla on sellanen kortti mihin merkkauttamalla ruuan saa 13. pussin ilmaiseksi. :)
shelamu "Savu" -10
cpku "Sumu" -11
shelamu "Koda" -13
cpku "Hippa" -15

If you see light at the end of the tunnel, It's the light of the oncoming train.

pöppe

pöppe
Viestimäärä: 5

VS: GOLDEN EAGLE - Maanantaina, 09.05.2011 klo 22:17  
+
0
Meillä on syöty koko koiran meillä oloajan Golden Eagelia (söi kyllä jo kasvattajalla kyseistä merkkiä). Penturuokaa on syönyt tähän asti, nyt alettu siirtymään aikuisten versioon (Holistic Chicken Formula).

Tosi tyytyväisiä ollaan oltu ruokaan. Turkki kasvaa hyvin ja on tosi kiiltävä. Kakka on myös ollut aina tosi hyvää ja sitä ei tuu mitään mahdottomia määriä. Hyvin on myös aina maistunut, vaikka saakin pääasiassa pelkkää nappulaa. Hintaa en ole koskaan kokenut kovinkaan suureksi, kun meidän koiralla on kuluu sellainen 15 kg säkki noin neljässä kuukaudessa. Ei tule paljoa hintaa päivätasolla.

Kovasti seuraavaksi houkuttaisi kokeilla Holistic Salmon Formulaa, onko kellään siitä millaisia kokemuksia?
Japaninpystykorva Juki, s. 13.8.2010

Dallu79

Dallu79
Viestimäärä: 6

VS: GOLDEN EAGLE - Lauantaina, 28.05.2011 klo 20:30  
+
0

Mariel kirjoitti:

Mä aloin just tänään tutkia tota Golden Eagle merkkiä, ja kiinnostuin kovasti tosta Sensitive (hypo-allergenic) lohi-peruna ruoasta.. Meillä on bichontyttö kokeillut melkein kaikkea, mutta mikään ei sovi. Silmät rähmii kamalasti ja rapsuttaa itseään kuin hullu ja puree etutassuja. Jokohan tämä miljoonas merkki alkais tehota.. Tyttö on melkein aina syönyt kana-riisi ruokaa, joten ajattelin kokeilla jotain uutta, jospa se onkin kanalle allerginen. Kalassa on myös paljon niitä hyviä rasvoja ja omegaa, joten iho ja raapiminen saattas parantua sillä tai ainakin lievittyä.
Alkaa olla vaan kovasti turhautunutta porukkaa täällä, kun mikään ei oo sopinu eikä tehonnu! Edes James Wellbelovedin hypoallergenic kana-riisi ei sovi kunnolla. :/
Jospa se tää Golden Eagle alkas tehota, pitää käydä lauantaina ostaa eka pussi..En kyllä kauheasti syöttäisi noita perunapohjaisia ruokia. Peruna on erittäin huono hiilihydraatin lähde niin koiralle kuin ihmisellekin, kun omaa tosi korkean glykeemisen indeksin. Eikä ravintoarvokaan ole kummoinen. Korkeintaan saa koirallesi jatkuvalla verensokerin heittelyllä aikaan diabeteksen sekä haiman ja munaisten ongelmia. :)
Valitettavasti vaan tosi moni vlíljaton ruoka sisältää nimenomaan tota perunaa. On halpaa ja helppo myydä, kun ei ihmiset juurikaan tiedä, ettei peruna ole mikään loistoruoka koiralle. :(

Leisku

Leisku
Viestimäärä: 85

VS: GOLDEN EAGLE - Sunnuntaina, 29.05.2011 klo 00:13  
+
0
Meillä ko. ruoasta alkoi järkyttävä korvien töhniminen ja pään ravistelu.

Pikipaimenia

Pikipaimenia
Viestimäärä: 1713

VS: GOLDEN EAGLE - Keskiviikkona, 08.06.2011 klo 23:04  
+
0
Ohhoh.. kattelin tuossa mielenkiinnosta vähäsen (KodinTerrassa käymässä olin) noita holistisia.. melkoinen väite pomppas silmille..GE Holistic Health Salmon formula/ lohi-kaurapuuro. Siinä pakkauksessa mainitaan ruoan olevan hyvää muun muassa epilepsiasta kärsiville:eek: Melko "eksoottinen" myyntilause, sanoisin. Ei tarkempaa perustelua, kait sitten tuo holistisuus ja erinäisten turhien aineiden puuttuminen tuon väitteen takana on? Ensimmäinen laatuaan kyllä..ainakaan en muista nähneeni missään muussa ruuassa tuollaista lausetta:shhh:

Niin siis epilepsiaan ei kumpikaan koirani ole sairastunut, mutta rodussa sitä jonkin verran että jotenkin tuo kävi silmään kyllä.
Schipperket Minka s.2005 Kiri s. 2011

Ihminen on ihmiselle apina
(Viestiä on muokattu keskiviikkona, 08.06.2011 klo 23:07)

Dazzle

Dazzle
Viestimäärä: 225

VS: GOLDEN EAGLE - Torstaina, 09.06.2011 klo 11:28  
+
0
^ Kun ihmisilläkään ei oikein tiedetä millä ruokavaliolla epilepsiaa voi hoitaa (paitsi jotain viitteitä ketogeenisen ruokavalion avusta) niin tuskinpa koirillakaan...
"Life is short, art is long, opportunity fleeting, experimenting dangerous, reasoning difficult."
Hippocrates

ps suomenlapinkoirauros 8/2010
2 gerbiiliä
2 marsua

nnoora

nnoora
Viestimäärä: 1

VS: GOLDEN EAGLE - Tiistaina, 12.07.2011 klo 11:27  
+
0
Meidän pentu oli syönyt Golden eaglen Holistic puppy formulaa kasvattajan luona, jatkoin sen syöttämistä n.2viikkoa. Pennun vatsa oli aivan sekaisin, oksenteli ja kakka oli aivan löysää ja piti käydä tarpeilla monesti päivässä. Vaihdoin Hillssin kanapenturuokaan, ja ny maha toimii ja ruokahalutkin aivan eri tasoa. Että ei hyviä kokemuksia ruuasta. Mutta joillekkin se varmasti sopii. Kaikki koirathan ihan erilaisia. :)

Leisku

Leisku
Viestimäärä: 85

VS: GOLDEN EAGLE - Perjantaina, 15.07.2011 klo 01:29  
+
0
Niinpä. Lueskelin penturuoan tuoteselostetta, jota koirani söi pentuna ja ko. ruoka ei pennulleni sopinut. Nykyään koirani syö raakaruokaa ja on saanut oikeastaan kaikkia ainesosia, jota ruoka sisältää ilman, että mitään oireita olisi ruoasta koiralle tullut. Erona siis, etät ruoka ei ole nykyään niin pitkälle käsiteltyä.

Mariel

Mariel
Viestimäärä: 18

VS: GOLDEN EAGLE - Perjantaina, 28.10.2011 klo 13:44  
+
0

Jethro kirjoitti:

[quote=Mariel]Silmät rähmii kamalasti ja rapsuttaa itseään kuin hullu ja puree etutassuja.Älä yritä enää uusia kuivamuonamerkkejä.
Vie koirasi eläinlääkärille, ei ole oikein, että koirasi joutuu rapsuttamaan itseään "kuin hullu", se on jotakuinkin jo eläinrääkkäystä.
Kortisoni on halpa lääke, se auttaa kutinoihin ja sen jälkeen perehdy eliminaatiodieetteihin ja noudata niitä tarkkaan.

En todellakaan haluaisi olla koirasi...Etkö huomaa, että koirasi kärsii?[/quote]

Äläpä nyt puhu asiasta josta et tiedä mitään :)
Vaihdoin keväällä koirani ruuan tuohon golden eaglen sensitive salmon- potato ruokaan ja koirani voi täydellisesti. Naama muuttui kertaheitolla kesän aikana täysin valkoiseksi, ja silmät ei rähmi enää. Ainoastaan normaalissa määrin, ja rähmä on täysin kirkasta. Koirani on iloinen ja kaikki ongelmat on poissa! :) Suosittelen tätä ruokaa erittäin paljon kaikille, ja etenkin niille joilla on ollut samankaltaisia ongelmia, kuin minun koirallani. Turkkikin voi todella hyvin, nyt kun koira saa paljon omega 3 ja 6 rasvahappoja, yms tarpeellisia rasvoja.

Miksi täällä joillain on kamalan jyrkkä asenne, ihan kuin joku olisi "ammatti eläintietäjä" ja osaisi muka sanoa ratkaisut jokaisen eläimen tilanteeseen- syytellään omistajia siitä kun ei muka osaa hoitaa omaa koiraansa ja antaa eläimen kärsiä. Ihan naurettavaa, koirat ovat kaikki erilaisia, ja kaikille ei toimi samat metodit, eikä jokaisella koiralla ole samat syyt ongelmiin. Minun koirani oli allerginen kanalle, ja ruokamerkin vaihtaminen auttoi. En siis ole täysin surkea omistaja ja eläinrääkkääjä ja anna koirani kärsiä. Miettikääpä vähän mitä puhutte. Itse koetin kaikkea, kävin MYÖS eläinlääkärillä joka sanoi että allergiaa on, vaihda ruokamerkkiä. Eliminaatiota kokeiltiin myös muttei siitä ollut mitään hyötyä. Nyt koirani on onnellinen ja tyytyväinen ja voi hyvin- KIITOS minun sitkeyteni ja panokseni, eikä jonkun toisen ihmisen haukkumisen.
Miettikää mitä puhutte ja lakatkaa olemasta kaikkitietäviä, ehdotuksia ja neuvoja otetaan aina vastaan, mutteivät ne aina tehoa kaikille koirille. Jokainen on oma yksilönsä.
Bichon Frisé Luna 6/2009

Kerttunen

Kerttunen
Viestimäärä: 1770

VS: GOLDEN EAGLE - Perjantaina, 28.10.2011 klo 14:33  
+
0
^Turhaa vaahtoat. Jos kirjoitat näin:

Mariel kirjoitti:

Silmät rähmii kamalasti ja rapsuttaa itseään kuin hullu ja puree etutassuja.niin kyllä tuo eläinlääkärireissun kriteerit täyttää, ja silloin pitää kestää se, että koirapalstalla lekurireissua myös ehdotetaan. Pelkkä silmien kamala rähmiminen on usein riittävä syy käydä lääkärissä.
Lauma jenkkicockereita


http://www.adunaic.com

Kikki

Kikki
Viestimäärä: 6

VS: GOLDEN EAGLE - Keskiviikkona, 14.12.2011 klo 07:53  
+
0
Meillä syödään Golden Eagle Premium Adult (ei super ihan vaan tavallisen tylsä valkoinen pussi tämä Premium säkki) ja hinta on 36€/15kg säkki. Ennen ostin lemmikkiliikkeestä, mutta he eivät sitä enää ottaneet myyntiin ja piti etsiä uusi paikka. Nykyään tilaan verkkokaupasta ja tyytyväinen olen ollut. Yksi pussi kestää kauan ja koira syö mielellään :)

raggetti

raggetti
Viestimäärä: 1725

VS: GOLDEN EAGLE - Torstaina, 15.12.2011 klo 22:04  
+
0

Mariel kirjoitti:

Äläpä nyt puhu asiasta josta et tiedä mitään :)
Vaihdoin keväällä koirani ruuan tuohon golden eaglen sensitive salmon- potato ruokaan ja koirani voi täydellisesti. Naama muuttui kertaheitolla kesän aikana täysin valkoiseksi, ja silmät ei rähmi enää. Ainoastaan normaalissa määrin, ja rähmä on täysin kirkasta. Koirani on iloinen ja kaikki ongelmat on poissa! :) Suosittelen tätä ruokaa erittäin paljon kaikille, ja etenkin niille joilla on ollut samankaltaisia ongelmia, kuin minun koirallani. Turkkikin voi todella hyvin, nyt kun koira saa paljon omega 3 ja 6 rasvahappoja, yms tarpeellisia rasvoja.

Miksi täällä joillain on kamalan jyrkkä asenne, ihan kuin joku olisi "ammatti eläintietäjä" ja osaisi muka sanoa ratkaisut jokaisen eläimen tilanteeseen- syytellään omistajia siitä kun ei muka osaa hoitaa omaa koiraansa ja antaa eläimen kärsiä. Ihan naurettavaa, koirat ovat kaikki erilaisia, ja kaikille ei toimi samat metodit, eikä jokaisella koiralla ole samat syyt ongelmiin. Minun koirani oli allerginen kanalle, ja ruokamerkin vaihtaminen auttoi. En siis ole täysin surkea omistaja ja eläinrääkkääjä ja anna koirani kärsiä. Miettikääpä vähän mitä puhutte. Itse koetin kaikkea, kävin MYÖS eläinlääkärillä joka sanoi että allergiaa on, vaihda ruokamerkkiä. Eliminaatiota kokeiltiin myös muttei siitä ollut mitään hyötyä. Nyt koirani on onnellinen ja tyytyväinen ja voi hyvin- KIITOS minun sitkeyteni ja panokseni, eikä jonkun toisen ihmisen haukkumisen.
Miettikää mitä puhutte ja lakatkaa olemasta kaikkitietäviä, ehdotuksia ja neuvoja otetaan aina vastaan, mutteivät ne aina tehoa kaikille koirille. Jokainen on oma yksilönsä.Kröhöm. Tuntuu että tästä on tulossa mantra, mutta sanonpa sen taas. Kun on allergisesta koirasta kyse, tai epäillään allergiaa, on ensin selvitettävä mille koira on allerginen.
Tämä käy helpoiten ja koiralle hellävaraisemmin Jethron mainitsemalla eliminaatio-dieetillä. Nappulamerkkejä on tuhansia, ja voit joutua kokeilemaan niitä kaikkia ennen kuin löytyy se "oikea" koiralle. Sinulla kävi näköjään tuuri, kun ensimmäinen mahdollinen nappulamerkki johon vaihdoit sopii koirallesi.
Ja jos eläinlääkäri, jolle veisin kutisevan ja rähmivän koirani sanoisi minulle että "allergiaa on, vaihda ruokamerkkiä" vaihtaisin eläinlääkäriä sellaiseen joka osaa asiansa.
Eliminaatiosta vielä sen verran, että oikein suoritettuna (yksi protsku, yksi hiilari joita koira ei ole ennen saanut, ja koira ei saa mitään muuta koko eliminaation ajan) on se oikeasti ainoa toimiva tapa määrittää ilman allergiatestejä mille koira on allerginen. Ja allergiatestitkin näyttävät välillä ihan mitä sattuu, oikeastaan koirien kanssa mikään ei ole varmaa ;)

Ehkäpä jotkut (allekirjoittanut mukaanlukien) omaa näin jyrkän asenteen juurikin siksi, että tietää minkälaista on elää oikeasti allergisen koiran kanssa, ja mistä se oikea apu loppujen lopuksi löytyi. Monet ovat myös itse kokeneet sen h*levetinmoisen kuivamuonarumban ennen kuin tajuttiin hakeutua ammattilaisten paikkeille, ja siksi mua aina sapettaa kun joku "suosittelee" jotain ihq-daa kuivamuonanapua muille allergikoille, koska se on toiminut niiiin hyvin omalle koiralle. Pitäisi mielummin suositella hyvää eläinlääkäriä joka on paneutunut ruokintaan ja koirien allergioihin.

Tämä nyt oli täysin OT, mutta tunsin pakottavaa tarvetta kommentoida tätä kirjoitusta.

Jotta koko viesti ei mene täysin OT:ksi, niin meillä syödään tällä hetkellä GE holistic chicken formulaa, ja tyytyväisiä ollaan :) Hieman suolainen kilohinta mun mielestä, mutta tuota nyt ei mene paljon kun syö myös lihaa seassa.
How to handle stress like a dog:

If you can't eat it
Or play with it

Then pee on it
And walk away

bansku87

bansku87
Viestimäärä: 70

VS: GOLDEN EAGLE - Lauantaina, 12.05.2012 klo 16:48  
+
0
Vanhemmillani on pian 10-vuotias shelttiuros, jolla silmät rähmivät mahdottomasti ja kaikkea antibioottikuureista ruoan vaihtoon oli kokeiltu. No, erään kerran Kodin Terrassa käydessäni, huomasin kyseisen ruokamerkin ja siitä oli maistiaispusseja tarjouksessa. Päätinpä sitten ostaa yhden, joka passasi ylipainoiselle vähän liikkuvalle koiralle (oli muistaakseni joku hypoallergeeninen kana-riisi). Vanhempani alkoivat sitten kokeilla ruokaa ja silmin nähden koiran katse parani ja silmien rähmiminen loppui siihen!
Eli suosittelen! Sopi ainakin kyseiselle koiravanhukselle mainiosti :)

Nyt olen suunnitellut kokeilevani samaista ruokaa, kuitenkin enempi liikkuvalle tarkoitettua, omalle pari vuotiaalle shelttiurokselleni. Tähän asti olen luottanut HauHaun laatuun, mutta tuossa huomasin, että siitä oli valmistaja vaihtunut ja uusi laatu haisi ihan teolliselta, ikään kuin muovailuvahalta:mietiskel:
Saapas nähdä miten ruoka sopii nuorelle herralle :) Ongelmana vain on, että asumme aika kaukana Kodin Terrasta ja lemmikkieläinliikkeistä..
Shetlanninlammaskoira
"Luca" 20.5.2010,
Shetlanninlammaskoira
"Julius" 19.5.2002(vanhemmilla)

Rez

Rez
Viestimäärä: 1140

VS: GOLDEN EAGLE - Keskiviikkona, 30.05.2012 klo 13:39  
+
0
Onko Golden Eaglen laatu jonkun muun mielestä muuttunut jotenkin? Mun mielestä pari viimeisintä ostamaani 15kg säkkiä on haisseet ihan hirveille. Ennen ruoka on tuoksunut sellaselle "tuoreelle" ja tuntunut käteen rasvaiselle, mutta nyt haju on ihan outo ja napu tuntuu kuivahtaneelta. Päivämäärää on jäljellä. Onko valmistustapa, -maa tai joku vaihtunut?
Kukaan ei ole hyödytön - aina voi olla edes huonona esimerkkinä.

  Siirry sivulle: 1 2 3
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä24949
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5674
Viestejä yhteensä543508
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös261643
(Tilastot päivitetty viimeksi 21.05.2018 klo 05:15)