BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 30.10.2011 klo 17:58

Kiihtyvyys nollasta sataan?

Isi ja äiti ja minä (ja oikeasti emäntäkin) rakastetaan juoksulajeja. Joskus historian alkuhämärissä kun isi oli vasta noin kahden vanha ne kävi emännän kanssa kokeilemassa kiihdytyskisoja ja siitä lähtien meidän sakki on käynyt juoksemassa vinttikoirien kanssa. Juoksulajeja ovat ratajuoksu ja maastojuoksu (joskus jopa ajuejuoksu joka ei taida olla virallinen laji?).
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 12.10.2011 klo 22:29

Liitäen, laukaten

Toistuva kysymys: miksi bedlingtonin selkä on kaareva? Miksi Hallan selkä kaartuu? Se näyttää monen mielestä kummalliselta ja usein kysymystä seuraakin epäilys siitä että onko selkä kipeä tai kipeytyykö se helposti. Epäileepä moni näyttelyitäkin syylliseksi moiseen omituisuuteen. Mutta ei: Hallan selkä ei ole pipi (eikä äidin tai isinkään) ja historian uumenista kaivetut valokuvat todistavat että samanlaisia ne selkälinjat ovat olleet aikojen alussakin (no ei ihan aikojen alussa mutta bedlingtonien aikojen alussa).
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 09.10.2011 klo 22:20

Kamala Kirous

Narttujen kamala kirous on taas kohdannut mut. Olen varmasti tehnyt jotain ihan hirveää sillä mulle tuli taas juoksut. Juoksujen aikaan mun masuun sattuu, ei tee mieli tehdä mitään (tekee mieli vaan nukkua), koko ajan pissattaa ja hermot on kireällä (ärsyttää vähän kaikki).
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.