Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KOIRARODUT - Sunnuntaina, 27.06.2010 klo 15:41

Cockerspanielit

Siirry sivulle: 1 ... 9 10 11 ... 28

irvi

irvi
Viestimäärä: 75

VS: COCKERSPANIELIT - Torstaina, 27.10.2011 klo 12:47  
+
0
^ Onko siinä teidän Hurtan haalarissa ihan kunnolliset alas asti yltävät lahkeet kunnon kiristyksellä? Ja tarpeeksi suojaava vatsakappale? Meillä ainakin kaikki muu kura (kuin tassuihin kertyvä) jää oven ulkopuolelle, kun on kunnolla suojaava kurahaalari.
Ja joo, tassukarvat pitää pitää kurissa: :nauru:

kiivilintu

kiivilintu
Viestimäärä: 2242

VS: COCKERSPANIELIT - Torstaina, 27.10.2011 klo 13:06  
+
0
Ei oo ihan alas asti tulevia hihoja, en tajua mistä löytäisin sellaisen haalarin! :pyssyt: Mittatilaustyönä varmaan... Karvatassut saa tänään kyytiä, nappaan kohta lenkille mukaan sakset ja napsin Jediltä karvat pois tassuista!
Pääosassa Jedi ja ne toiset.

irvi

irvi
Viestimäärä: 75

VS: COCKERSPANIELIT - Torstaina, 27.10.2011 klo 16:45  
+
0
Turkkirotuisen koiran omistajana en ole ikinä ymmärtänyt kurahaalareita (tai muitakaan haalareita), joissa on puolipitkät lahkeet.
Mikä idea on kurahaalarissa joka ei suojaa just niitä kuraisimpaan kohtaan joutuvia koiran osia? En ymmärrä, en. Ja siltikään en ymmärtäisi, vaikka itselläni olisi turkiton rotu. Tai mistäs sen tietää, jos vaikka toi onkin jotain turkittomien rotujen sisäpiirin tietoa... :mietiskel:

Ja kun Hurtan hinnat on nykyään vielä suht suolaiset, niin about samalla hinnalla saa oman koiran mittojen mukaan tehdyn hyvinkin sopivan haalarin.

Mä en edes tiedä tämän päivän valmisvaatteiden tarjonnasta mitään, kun teetän Janutexilla kaikki koirieni vaatteet (teettänyt jo varmaan vajaat 10 vuotta).
Ja kun laatu ja istuvuus on hyvä, niin edelleenkin on käytössä joitain ensimmäisiä ostoksia.

kiivilintu

kiivilintu
Viestimäärä: 2242

VS: COCKERSPANIELIT - Torstaina, 27.10.2011 klo 16:53  
+
0
Siis voi ei mun kanssa, miten onnistuin unohtamaan Janutexin? Oon selaillut sivujakin tuhanteen kertaan ja sitten autuaasti unohdin, enkä edes googlettamalla päätynyt mitään kautta niiden sivuille :ttou: Ja sitten maksoin 60€ tosta Hurtan haalarista. Juurikin näin.
Pääosassa Jedi ja ne toiset.

irvi

irvi
Viestimäärä: 75

VS: COCKERSPANIELIT - Torstaina, 27.10.2011 klo 18:20  
+
0
Siis huh-huh tuota Hurtan hintaa!
Vaikka punttien pituudestakin on ilmeisesti tingitty puolet pois... :nauru:

Oman koiran mitoilla saat edullisemmin, taatusti sopivamman kurahaalarin Janutexilta. Tai uskon jopa normin 40 tai 40S kurahaalarin olevan juuri sopivan (on kun mitoitettu cockerinartun mukaan).

Meikä kypsyi aikoinaan noihin kauppojen valmisvaatteisiin, kun eivät olleet ollenkaan sopivia. Ja ekan Janutexin jälkeen ei ole tullut mieleenkään tilata enää muualta mitään. :peukku:

kiivilintu

kiivilintu
Viestimäärä: 2242

VS: COCKERSPANIELIT - Perjantaina, 28.10.2011 klo 21:47  
+
0
Pitää saada jollekin myytyä toi Hurtan haalari ja sitten voisi hankkia Janutexin haalarin. Olisi kiva kun hihat ei olisi mäyräkoiramitoituksella...
Pääosassa Jedi ja ne toiset.

martsu

martsu
Viestimäärä: 186

VS: COCKERSPANIELIT - Maanantaina, 31.10.2011 klo 12:03  
+
0
Joo, Hurtan haalareissa on kyllä tosi huonot mittasuhteet. Eläinkaupan"tätinä" olen joutunut monesti tuskailemaan asiakkaiden kanssa kun ei tahdo sopivaa löytyä. Jos selän mitta sopii, on lahkeet sitten lyhyet, koska se on tehty mäyrikselle :mad: Vanhan mallinen Hurtan sadehaalari oli parempi, meidän kahdella cockerilla on sellaiset ja lahkeet suht oikean mittaiset.
Onneksi uutena juttuna Hurtalla on ne LifeGuard säärystimet! Ostin omalle englanninspringerille sellaiset etujalkoihin ja tyytyväinen olen, sademanttelilla saa mahan ja selän sitten suojattua.
"Kokeet ovat osoittaneet, että verenpaineesi tasoittuu, kun silität koiraasi. Se voi myös vähentää stressiä." -Billy Roberts-

kiivilintu

kiivilintu
Viestimäärä: 2242

VS: COCKERSPANIELIT - Maanantaina, 31.10.2011 klo 13:00  
+
0
^ Mä oikeastaan ihailin samaista tuotetta jostain mainoslehdestä ja aion kipittää sellaiset hakemaan myös :peukku:
Pääosassa Jedi ja ne toiset.

Iiris

Iiris
Viestimäärä: 95

VS: COCKERSPANIELIT - Keskiviikkona, 02.11.2011 klo 14:45  
+
0
Mä kans ostin sillon aikoinaan tämän uusitun mallisen Hurtta-haalarin, ennen kuin janutexistä olin kuullutkaan. Meillä kuitenkin oli koira mukana kaupassa ja soviteltiin useita eri kokoja, ja lopulta löytyikin varsin hyvä malli. Meillä siis ei ole se ns. cockerimalli (mitä en ymmärrä ollenkaan, lahkeet liian lyhyet ja muutenkin pieni isohkolle nartullekin) vaan jos en aivan väärin muista, tuo on hurtan tollerimallia koko 452. Mahtuu hyvin liikkumaan ja lahkeet on just passelin mittaiset :) Meillä ne on pysyneet myös kohtuullisen hyvin kiinnikin lenkkeillessä. Mutta jos myöhemmin haalaria ostellaan, se tulee janutexilta.. :)

Inuzuka

Inuzuka
Viestimäärä: 8

VS: COCKERSPANIELIT - Lauantaina, 12.11.2011 klo 22:05  
+
0
Hei muuten osaako kukaan sanoa onko soopeli/ruskeasoopeli hyväksytty suomalaisten cockerspanieleiden väriskaalassa (yritän siis kysyä onko soopeli värivirhe suomessa?)? Olen etsimässä itselleni toista Cockeria ja törmäsin yhteen kenneliin johon olisi tulossa soopeleita pentuja (kenneli ruotsissa koska haluan harvinaisemman värisen) Ruotsissa se on ainakin hyväksytty, mutta entä suomessa? Jos nimittäin se ei ole hyväksytty, hylkään haaveen sillä etsin koiraa näyttelykehiin, agiin ja kotisohvalle. Toki otan muutkin seikat huomioon kuin vain värin ja olen jo tavannut tulevien pentujen vanhemmat, A ja B lonkkaiset ja muutenkin hyväluonteiset.
Toivon pikaista vastausta :))
(Viestiä on muokattu lauantaina, 12.11.2011 klo 22:06)

griffon

moderaattori
griffon
Viestimäärä: 5797

VS: COCKERSPANIELIT - Sunnuntaina, 13.11.2011 klo 10:57  
+
0
^Cockerspanielit ry:n sivuilta löytyy kohdasta Tietoa cockereista seuraavanlainen teksti:

Cockerien väriskaala on erittäin laaja, ja periaatteessa rotu voidaan jakaa kahtia kirjaviin (valkoista mukana) ja yksivärisiin, mutta kyseessä on sama rotu. Hyväksyttävät 18 väriä ovat:

Yksiväriset:
musta, punainen, golden (vaalea kullanpunainen), maksa eli liver (suklaan- ja maksanruskea), black and tan (musta punaisilla merkeillä) ja liver and tan (maksanvärinen punaisilla merkeillä), lisäksi on olemassa soopelinvärisiä (punainen, jolla on karvanpäät mustia) cockereita, mutta ainakin Suomessa ne jäävät palkitsematta näyttelyissä.


Linkki
Minkä nuorena oppii, sen vanhana unohtaa
Kuvia omista koirista
Muistoissa Laku 2002-2013

Inuzuka

Inuzuka
Viestimäärä: 8

VS: COCKERSPANIELIT - Sunnuntaina, 13.11.2011 klo 12:17  
+
0
Tiedän, mutta tuosta ei ota oikein selvää :DD Miksiköhän soopelit ei pärjää, minusta ne on kauniita nekin ..

griffon

moderaattori
griffon
Viestimäärä: 5797

VS: COCKERSPANIELIT - Sunnuntaina, 13.11.2011 klo 13:21  
+
0
^ok. Mutta vaikkei olekaan suoraan sanottu että on hylkäävä virhe, niin "suomessa jäävät palkitsematta" antaa ymmärtää että turha mennä näyttelyyn menestystä hakemaan :wink:
Kannattaa kysyä joltain cockeriyhdistyksen jäseneltä (jalostustoimikunnan, jos sellaista on?) koska he varmaan tietävät. - Jos ei täällä tule viisaampia vastauksia :nauru:
Minkä nuorena oppii, sen vanhana unohtaa
Kuvia omista koirista
Muistoissa Laku 2002-2013

Kerttunen

Kerttunen
Viestimäärä: 1770

VS: COCKERSPANIELIT - Sunnuntaina, 13.11.2011 klo 14:22  
+
0
Myöskään jenkkicockereilla soopeli väritys ei ole hyväksytty syystä että sen katsotaan olevan joskus muinaisuudessa tehdyn roturisteytyksen tulos. Luulisin että enkuilla kyse on samasta asiasta. USA:ssa tosin on jälleen käynnissä kamppanja soopelin saamiseksi hyväksyttyjen värien joukkoon, koska onhan se nyt älytöntä jättää rodun ulkopuolelle koiria pelkän värin takia. Eihän sillä mahdollisella roturisteytyksellä enää ole mitään merkitystä, paitsi ehkä positiivinen: rotuun saataisiin soopeleiden kautta uutta verta.
Lauma jenkkicockereita


http://www.adunaic.com

Inuzuka

Inuzuka
Viestimäärä: 8

VS: COCKERSPANIELIT - Sunnuntaina, 13.11.2011 klo 16:40  
+
0
Kiitän kuitenkin vastauksistanne :) Kyselen vähän vielä sieltä cockeriyhdistysten jäseniltä. Nimittäin jos se on hyväksytty väri, otan sen kuitenkin vaikkei se menestyisi :) Tärkeintä että pääsisi nokkaansa näyttämään pitkästäaikaa näyttelykehissä, ja voihan olla että on tuomareita jotka tykkäävät. Mutta selvitän onko se hyväksytty vai ei ja kerron sen sitten teillekkin :DD (vaikka tietäisittekin)

Kepapanne

Kepapanne
Viestimäärä: 14

VS: COCKERSPANIELIT - Lauantaina, 04.02.2012 klo 22:58  
+
0
Täällä ilmottautuu yksi cockerin omistaja! Meillä jaloissa pyörii mustavalkoinen leikattu 3,5v. uros Ässä. Harrastuksina agi ja vaihtelevasti toko, joskus myös oltiin pelastuskoiraporukassa mukana. Mejää kiinnostaisi päästä opettelemaan, mutta viimevuonna en enää kerennyt millekkään kurssille :/

Meillä Ässän turkki on aina pidetty lyhyehkönä, ja se on lyhentynyt vuosien myötä entisestään pikkuhiljaa.. Leikkauksen jälkeen karva muuttui surkeammaksi, joten ajelin sen ekaa kertaa kauttaaltaan trimmerillä ja aika passelin näköinen siitä tulikin.
cockerspanieli 5/08 "Ässä"
Blogi http://pennustakoiraksi.blogspot.com/

krisu

krisu
Viestimäärä: 44

VS: COCKERSPANIELIT - Sunnuntaina, 05.02.2012 klo 13:26  
+
0
Heippa kaikki! :heiluti:
En ole pitkään aikaan taas tänne eksynyt, mutta laitetaas tietoa miten meillä menee... Jimi on nyt 7kk ja painoa noin 15kg ja korkeus alkaa olla jo sopiva, murkkuikä on iskemässä päälle.:peukku:. Syö lattialistaa joskus yksin ollessaa ja uutena pahana tapana on pöydille kurkoittelu ja eteisen maton syönti... :eitietoo: Välillä on ihania päiviä ja toisinaan taas ei.. Pentukoulussa ollaan käyty viikoittain ja osa peruskäskyistä on jo hyvin hanskassa, koirapuisto on ihan yliveto paikka Jimille. Hullaantuu aivan täysin jos sattuu joku tuttu kaveri olemaan koirapuistossa yhtäaikaa :aurinko: Kasvattajan kanssa puhuin eilen puhelimessa ja Jimin kanssa mennään Vaasan kv näyttelyihin ja mahdollisesti myös kasvattaja luokkaan :viheltel: Nyt sitten näyttelykoulutusta pitäisi alkaa ihan urakalla ja alkaa Jimin pentukarvaa nyppimään kun se hiljalleen kypsyy.. :nauru:
R.I.P Nelli seropi 15.2.2003-4.10.2010
Jimi cockerspanieli 23.6.2011-

www.jimintassunjaljet.blogspot.com

krisu

krisu
Viestimäärä: 44

VS: COCKERSPANIELIT - Sunnuntaina, 05.02.2012 klo 20:26  
+
0


Jimi syksyllä 2011, iso poika :jjei:
R.I.P Nelli seropi 15.2.2003-4.10.2010
Jimi cockerspanieli 23.6.2011-

www.jimintassunjaljet.blogspot.com
(Viestiä on muokattu sunnuntaina, 05.02.2012 klo 20:28)

krisu

krisu
Viestimäärä: 44

VS: COCKERSPANIELIT - Sunnuntaina, 05.02.2012 klo 20:34  
+
0
Mistä nettiselamesta te lataatte kuvanne tänne? :roll:
Minulla nyt ei oikein onnista kun yritin flickr lisätä tänne kuvan Jimistä.. :wink:
Jos joku viitsii laittaa yksiä tietokonetaidottomalle niin olisin tooooosi kiitollinen :kumarrus:
R.I.P Nelli seropi 15.2.2003-4.10.2010
Jimi cockerspanieli 23.6.2011-

www.jimintassunjaljet.blogspot.com

griffon

moderaattori
griffon
Viestimäärä: 5797

VS: COCKERSPANIELIT - Maanantaina, 06.02.2012 klo 08:05  
+
0
^Ei sillä nettiselaimella ole mitään väliä, kaikki pelittää :wink:. Sä olit vain ottanut kuvan osoitteeksi koko linkkirivin yläpalkista, sen takia ei kuva näy.

Klikkaa kuvan päällä hiiren oikealla -> valitse ominaisuudet kohdasta kuvan osoite -> ja tuot sen tänne tuon "puumaisema kuvakkeen" avulla.

Krisun "Jimi"

Eli tämmöisen osoitteen nappaat kuvasta http://farm8.staticflickr.com/7011/6824468205_5acfb29ea9.jpg
Minkä nuorena oppii, sen vanhana unohtaa
Kuvia omista koirista
Muistoissa Laku 2002-2013

  Siirry sivulle: 1 ... 9 10 11 ... 28
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä28269
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä6364
Viestejä yhteensä545828
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös265933
(Tilastot päivitetty viimeksi 27.05.2024 klo 07:00)