Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KOIRARODUT - Keskiviikkona, 14.04.2010 klo 12:43

Coton de Tulear

Siirry sivulle: 1 ... 3 4 5 ... 31

cada

cada
Viestimäärä: 875

VS: COTON DE TULEAR - Tiistaina, 06.12.2011 klo 21:23  
+
0
Ootteko te muuten miten pukeneet koirianne pentuina? Kun en oikein tiedä miten viileäksi ton ilman pitäis mennä, että Nupulle isken takkia päälle. Nyt sillä raukalla on flunssa. Kuitenkaan en turhaan sitä haluais topata kun se ei kauheesti noista takeista tykkää.
A house is not a home when I'm alone here....

Inqq

Inqq
Viestimäärä: 1733

VS: COTON DE TULEAR - Tiistaina, 06.12.2011 klo 21:38  
+
0

jeppe kirjoitti:

Lumen paakkuntumiseen suosittelen ainakin ekaksi sitä, että leikkaa tassuista aika reilulla kädellä karvoja pois.Tuo vaan on aika huono jos meinaa koiraa myöhemmin viedä näyttelyihin ni eipä niitä niin vaan sitten vanhempanakaan leikellä niitä karvoja. Tietty nyt tassunpohjasta kuuluu karvat saksia pennusta senioriin. Ja pyöristää tassut muuten, mutta se pyöristyski on niin pienimuotosta että eipä se auta nimeksikään tuohon lumen paakkuuntumiseen.

cada, mä en oo koskaan pukenu koiraa, pentuakaan, talvella. Tietty nyt erikseen ne -30 asteen pakkaset mitä täällä pohjosessa ruukaa joskus olla, sillon oon tolle vanhemmalle nakannu tavan manttelin niskaan. Ku mä en halua opettaa pentua paleleen, niin en pue sitä. Kun on kovin kylmä, ei olla niin kauaa pihalla jne.

cada

cada
Viestimäärä: 875

VS: COTON DE TULEAR - Tiistaina, 06.12.2011 klo 21:44  
+
0
Inqq: En mäkään tota ole koskaan pukenut just sen takia, ettei sit totu. Hieman vain säikähdin tota flunssaa. Täällä kotonakin kyllä vetää jonkin verran kun on vanha talo, mutta matoilla Nuppu yleensä nukkuu. Pitää ostaa sille joululahjaksi joku lämpömatto :nauru:
A house is not a home when I'm alone here....

Inqq

Inqq
Viestimäärä: 1733

VS: COTON DE TULEAR - Tiistaina, 06.12.2011 klo 22:01  
+
0
Näillä nartuillahan on tosin se huono, ku käy tuolla pihalla pissalla kyykkäämässä, niin se kylmä voi ottaa massuun, tulee herkemmin pissatulehdus. Että voihan sitä piettää jotain nuttua päällä toki jos tuntuu että palelee. :hymy: mutta ei vielä ihan kuitenkaan -10 pakkasella ala jo pukemaan.

jepaa

jepaa
Viestimäärä: 276

VS: COTON DE TULEAR - Tiistaina, 06.12.2011 klo 22:10  
+
0

Inqq kirjoitti:

Tuo vaan on aika huono jos meinaa koiraa myöhemmin viedä näyttelyihin ni eipä niitä niin vaan sitten vanhempanakaan leikellä niitä karvoja. Tietty nyt tassunpohjasta kuuluu karvat saksia pennusta senioriin. Ja pyöristää tassut muuten, mutta se pyöristyski on niin pienimuotosta että eipä se auta nimeksikään tuohon lumen paakkuuntumiseen.Joo siis tarkotin lähinnä pyöristämistä siitä tassujen päältä. Meillä ainakin auttanut. Mutta oonhan mä muutenkin saksinut tota tassuista aika vapaalla kädellä, kun ei näyttelyissä kerran käydä :kieli:

Inqq

Inqq
Viestimäärä: 1733

VS: COTON DE TULEAR - Tiistaina, 06.12.2011 klo 22:19  
+
0
^ Sepäs se. Tämmösessä kuontalossa ku se tassujen pyöristely ei auta paakkuuntumiseen nimeksikään :nauru:

iitukka

iitukka
Viestimäärä: 1

VS: COTON DE TULEAR - Perjantaina, 09.12.2011 klo 21:59  
+
0
Mulla on Cottoni joka on jo neljä vuotta. Enkä ole melkein koskaan käyttänyt sillä pukuja. Sillä on kyllä pari mutta se ei tykkää niistä yhtään, eikä se niitä tarviikkaan. Mutta kun on talven KOVIMMAT pakkaset sen varpaita palelee hirveästi, eikä se kärsi kävellä. Siksi se käyttää silloin tossuja.
( ps. vastaus tohon Cadan kysymykseen)
(Viestiä on muokattu perjantaina, 09.12.2011 klo 22:01)

Meia

Meia
Viestimäärä: 165

VS: COTON DE TULEAR - Lauantaina, 10.12.2011 klo 12:41  
+
0
Okei, pitää ainakin koittaa tota karvojen leikkaamista tassuista... Hei muuten mitäs te harrastatte teidän cottonien kanssa ? Nimittäin pentukurssilla sanottiin, että Väinö on niin superaktiivinen koira että siitä tulisi huippu harrastuskoira, esim. tokossa tai agilityssa, ja nyt onkin mietinnässä että mitä lähdetään varsinaisesti treenaamaan. Toko mua kiehtoo kaikista eniten, tosin siinä tarvii Väinön kanssa tehdä paljon töitä, just tosta jästipäisyydestä johtuen.
kotona kipittelee cottonipoitsu Väinö 15.7.2011 ♥ ja 100 litran akvaariota unohtamatta (:

jepaa

jepaa
Viestimäärä: 276

VS: COTON DE TULEAR - Lauantaina, 10.12.2011 klo 18:32  
+
0
Muakin kiinnostais agility, tokoon tuosta ei taida olla. Pentukurssillakin huomio oli aina lähestulkoon koko tunnin ajan niissä muissa koirissa eikä mussa. Mutta minkäs teet kun ei namit kiinnosta :eitietoo: Löytyyköhän täältä agilitya harrastavia cottoneita? Olisi kiva kuulla miten on sujunut. Ajattelin, että joskos ensi keväänä/kesällä päästäis kokeilee kyseistä lajia.

Inqq

Inqq
Viestimäärä: 1733

VS: COTON DE TULEAR - Lauantaina, 10.12.2011 klo 19:27  
+
0
Me ollaan harrastettu agia, mutta kisoihin ei olla osallistuttu koskaan. Paitsi kurssin sisäsiin 'kisoihin' :nauru: Kyllä tosta potkua löytyy, sillon ku se on sillä tuulella. Sit jos sitä ei kiinnosta niin ei kiinnosta kans, haistelee vaan esteitä eikä ota tyyliin ensimmäistäkään juoksuaskelta. Mutta makkaran ja vinkupehmojen voimalla siihen saa yleensä aikas hyvin vauhtia!

moppi

moppi
Viestimäärä: 31

VS: COTON DE TULEAR - Lauantaina, 10.12.2011 klo 23:09  
+
0
Me harrastetaan Mopin kans aktiivisesti tokoa ja agilitya, mielen virkistykseksi hakua ja jälkeä. Virallisissa agikisoissa on käyty kerran, niistä tuloksena hylky, epävirallisissa on käyty useastikkin ja niissä on jopa pärjätty. Viime kesän kisat sotki lihasjumit, toivottavasti ens kesänä päästään taas kokeilemaan onnea. Tokossa meillä on tk1 ja yksi kakkostulos avoimessa. Olis kyllä huippua saada lisää cottoneita tokokisoihinkin, monella kun tuntuu olevan se käsitys näistä karvapuudeleista että ne on "vaan" semmosia sohvan koristeita... Tokokisoissa vastaanotto on ollut aivan ihana, ihmiset tuntuu olevan aidosti iloisia kun kisoissa näkyy muitaki kuin "perinteisiä" tokorotuja. Mopin herkkyys tuo aika paljo haastetta harrastuksiin, mutta sittenpä ne onnistumiset tuntuu sitäki paremmalta!

Meia

Meia
Viestimäärä: 165

VS: COTON DE TULEAR - Sunnuntaina, 11.12.2011 klo 14:14  
+
0
Oli pakko tulla hehkuttamaan tännekkin että meidän Väinö nosti tänään ekan kerran koipea ! :jjei:

jeppe kirjoitti:

Muakin kiinnostais agility, tokoon tuosta ei taida olla. Pentukurssillakin huomio oli aina lähestulkoon koko tunnin ajan niissä muissa koirissa eikä mussa. Mutta minkäs teet kun ei namit kiinnosta :eitietoo: Löytyyköhän täältä agilitya harrastavia cottoneita? Olisi kiva kuulla miten on sujunut. Ajattelin, että joskos ensi keväänä/kesällä päästäis kokeilee kyseistä lajia.Joo, mulla on kanssa vähän ongelmana että tuohon sohlaajaan on välillä ihan hirmuisen vaikea saada kontaktia. Varsinkin silloin kun on riehu-vaihde päällä... :roll:
Väinö on myös tosi nirso, ja nameiksi kelpaa vaan juusto, nakki/lihapulla yms, eikä mitkään marketin koiranamit :D

Ja niin tosta haukkuherkkyydestä.. Olisikohan neuvoja miten sitä ruvetaan kitkemään ?
kotona kipittelee cottonipoitsu Väinö 15.7.2011 ♥ ja 100 litran akvaariota unohtamatta (:
(Viestiä on muokattu sunnuntaina, 11.12.2011 klo 15:19)

jepaa

jepaa
Viestimäärä: 276

VS: COTON DE TULEAR - Maanantaina, 19.12.2011 klo 12:01  
+
0
Agility kuulostaa kyllä semmoselta mistä koiruus voisi tykätä :nauru: Sitä saa leluilla aika hyvin motivoitua, jos ei ole liikaa häiriötä. Ensi vuotta odotellessa!

Meillä haukkumiseen toimi se, että heti haukkumisen loputtua kun koira hiljeni, sanoin "hiljaa" ja palkitsin nameilla. Nykyään jos koira jotain haukkuu, niin riittää kun sanoo "hiljaa" ja haukkuminen loppuu. Joskus myös kielsin tiukalla "Ei" käskyllä haukkumista, mutta koin tuon ensimmäisen tavan kuitenkin kannattavammaksi. Hiljainen koira tosta onkin tullut, haukkuu lähinnä silloin kun leikkiessä innostuu jostain tositosi paljon :hymy:

annaa

annaa
Viestimäärä: 35

VS: COTON DE TULEAR - Maanantaina, 19.12.2011 klo 12:46  
+
0
Meilläpäin asustelee 2 cotonia nykyään. Toinen joka tuli tänä kesänä on nyt 8 kuukkautta ja toinen reilun 2 vuotta.
Oon miettiny kyl aika monta kertaa, että kuka sanoo ja kirjottaa niihin rotuesittelelyihin, että cotonit ei olis haukkuherkkiä. Ainakin meidän koirat ja monen tutun cotonit ainakin haukkuu aikas herkäst :)) Kyllähän semmosiakin varmaan löyty jotka ei hauku, mutta jotain apua kaipaisin tohon haukkumisen lopettamiseen. Tota HILJAA käskyä vois kokeilla, mutta jos jollain muilla on jotain muita vinkkejä niin ne olis kyllä tosi tervetulleita :))

Ja nyt kun ootte puhunu noista harrastuksista niin vanhemman kanssa harrasta agia ja oon muutaman kerran käyny näyttelyiss. Nuoremman kanssa kans alan agia harrastelemaan jos siltä tuntuu, että laji on koiran mieleen ja näyttelyissäkin vois piipahtaa. Lulu ainakin tykkää tosi paljon jos sattuu sinä päivänä kiinnostamaan. Kesällä oli vähän taukoo lihasjumien takia, mutta nyt taas ihan kunnossa :))

Hups, tuli aikas pitkä stoori, mutta toivottavasti joku jaksoi lukea :DD

Meia

Meia
Viestimäärä: 165

VS: COTON DE TULEAR - Keskiviikkona, 21.12.2011 klo 15:02  
+
0
Arrrgh, meillä on kyllä joulupukin listalla aktivointipeli, toi koira tarvii enemmän aivotyöskentelyä ! :D
kotona kipittelee cottonipoitsu Väinö 15.7.2011 ♥ ja 100 litran akvaariota unohtamatta (:

jepaa

jepaa
Viestimäärä: 276

VS: COTON DE TULEAR - Sunnuntaina, 25.12.2011 klo 21:52  
+
0
Mitäs nappula teillä muuten syödään? Meillä olisi kohta aika siirtyä penturuosta aikuistenruokaan. Tällä hetkellä syödään siis Orijenia. Maistuu yllättävän hyvin tuolle mamin nirsoilijalle. :D Seuraavaksi ruoaksi haluisin kokeilla Acanan nappulaa, onkohan siitä kenelläkään kokemuksia?

Leppoisaa joulunaikaa kaikille! :heiluti:

cada

cada
Viestimäärä: 875

VS: COTON DE TULEAR - Maanantaina, 26.12.2011 klo 11:36  
+
0
Meillä syötiin aiemmin Acanaa ja Royal Caninia, mutta nykyään pelkkää RC:a. Acana maistui kyllä Nupulle hyvin, mutta sitä ei oikein löytynyt mistään läheltä.

Täällä joulupukki toi Nupulle aktivointipelin lahjaksi, mutta ainakaan eilen Nuppu ei malttanut siihen keskittyä. Ehkä vähän vanhempana sitten :nauru:
A house is not a home when I'm alone here....

Inqq

Inqq
Viestimäärä: 1733

VS: COTON DE TULEAR - Maanantaina, 26.12.2011 klo 15:20  
+
0
Meillä 1st Choice. Pennulla on menny Brit Carea, ku söi sitä kasvattajallaki ni en oo vielä jaksanu vaihtaa tohon 1st Choiceen. Joskus tässä sitten.

Meillä Lenni aikoinaan söi RC:tä, mutta en sitä enää koskaan kyllä syötä kellekään. Se on laadultaan menny niin kuraksi, ja hinta on silti aikas makoisa. Lennillä sitä paitsi oli sitä syödessään maha sekaisin ihan säännöllisesti, siis aivan sikinsokin sekaisin. Sitten kun siitä vaihdettiin pois ni mahavammailut loppu ku seinään. Joten sitä ei enää koskaan.

jepaa

jepaa
Viestimäärä: 276

VS: COTON DE TULEAR - Maanantaina, 26.12.2011 klo 18:52  
+
0
Joo, ainakaan Royal Canin ei tule kyllä meilläkään kysymykseen. Ehkä me jatketaan Orijenin adult ruoalla vaan ja kattellaan miten se uppoo. Plus mulla on sitä adult ruokaa yks pussi valmiina kotona, kun pyysin kerran isää ostamaan penturuokaa niin eikös se tuonut väärän pussin :ttou:

Inqq muuten! Taitaa olla sun nuorempi cottoni samasta kennelistä kun mun poitsu. Bongasin meinaa sun Kuvia koirista topiciin laittaman kuvan pennusta myös kasvattajan facebookista :kieli:

Inqq

Inqq
Viestimäärä: 1733

VS: COTON DE TULEAR - Maanantaina, 26.12.2011 klo 22:25  
+
0
^ No kappas :) teä jätkä on kaiketi T-pentueesta?


  Siirry sivulle: 1 ... 3 4 5 ... 31
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä25931
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5795
Viestejä yhteensä543786
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös263379
(Tilastot päivitetty viimeksi 19.02.2020 klo 14:45)