Julkaise Twitterissä Jaa MySpacessa Jaa Deliciousissa Tilaa uutiset Googleen
UUTINEN - Perjantaina, 21.05.2010 klo 10:47

Koira terassiseuraksi

Lämpimät säät ovat houkutelleet kansan terassille. Mikäli ihmisseuraa ei syystä tai toisesta ole saatavilla, voi terassiseuraksi ottaa myös koiran.


Etelä-Suomen Sanomien pilke silmäkulmassa kirjoitettu artikkeli kertoo, mitkä terassit Lahdessa sallivat myös nelijalkaiset terassiseuralaiset. Lehden saamien tietojen mukaan ainakin Teerenrantaan ja Pianopaviljonkiin ovat koirat tervetulleita. Artikkelissa on myös Lahden johtavan terveysvalvojan Vesa Härkösen kommentti. Härkösen mukaan koira saa tulla terassille, mutta ei ravintolaan sisälle.

Koirat.comin tietojen mukaan Turussa koirat ovat tervetulleita ainakin Paawoon, Papa Joeen ja Donnaan. Myös Helsingin keskustassa on terasseja, jotka sallivat koirat. Mikäli lukijat tietävät muita koiraystävällisiä terasseja, otetaan vinkkejä niistä vastaan.

(Toim. huom: Koirat.com EI kannusta lähtemään ryyppyretkille koiran kanssa, mutta mikäs sen mukavampaa kuin kauniina kesäpäivänä pysähtyä lenkillä lasilliselle, mikäli juominen todella pysyy siinä lasillisessa)

Koirat.com - 21.05.2010

Aiheeseen liittyviä uutisia: