Julkaise Twitterissä Jaa MySpacessa Jaa Deliciousissa Tilaa uutiset Googleen
UUTINEN - Keskiviikkona, 26.12.2012 klo 17:19

Koirat vain remmilenkeille rakettimyynnin aikana

Huomenna 27.12 alkaa ilotulitteiden myynti. Koiria kannattaakin ulkoiluttaa vain remmissä seuraavien päivien ajan ja siirtää vapaanajuoksutukset suosiolla uudenvuoden jälkeiselle ajalle.


Uudenvuoden raketteja saa myydä vain 27-31.12 ja ampua vain 31.12.2012 klo 18.00- 1.1.2013 klo 2.00 välisenä aikana. Valitettavasti kaikki eivät malta odottaa uudenvuodenaattoon asti eivätkä ymmärrä rakettien paukuttelun vaikutuksia.

Kaikki koirat eivät ole paukkuarkoja, joten liian suurta numeroa ei kannata tilanteesta tehdä. Vaikka koira ei olisikaan paukkuarka, kannattaa se ulkoiluttaa seuraavien päivien ajan vain remmissä, koska tottelevainenkin koira voi säikähtää raketteja ja karata.

Uudenvuodenaattona kannattaa käyttäytyä mahdollisimman normaalisti. Hyvissä ajoin ennen iltakuutta koira kannattaa viedä pitkälle remmilenkille. Tämän jälkeen kannattaa kaikki verhot sulkea, radio tai televisio laittaa päälle ja käyttäytyä itse rauhallisesti. Mikäli koiran tiedetään paukkuaraksi, voi välipäivien aikana olla yhteydessä omaan eläinlääkäriin ja pyytää erilaisia rauhoittavia valmisteita koiran avuksi.

Koirat.com - 26.12.2012

Aiheeseen liittyviä uutisia: