BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Torstaina, 30.06.2011 klo 18:27

Uimasilla

Tiineenä oleva äiti on Ihan Tyhmä. Se komentelee mua, se ei leiki mun kans ja se on ihme niuho ruokien suhteen. Se ei oo viime aikoina ees antanu mun tökkiä nenällä sen masua että mä voisin jutella sillä tavalla mun sisarusten kans.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Perjantaina, 24.06.2011 klo 08:23

Hyvää Juhannusta!

Tulin vaan pikaisesti piipahtamaan makkaranpaiston ja muun tärkeän puuhan ohessa ja toivottamaan teille kaikille oikein ihanaa juhannusta!

Ohjeeksi sanon että syökää hyvin, varokaa käärmeitä ja ampiaisia, älkää juoko liikaa (tai varsinkaan hukkuko), nauttikaa saunasta, yöttömästä yöstä,lämpimistä vesistä ja hyvästä seurasta. Tai ihan mistä vain mikä teille sopii. Viettäkää siis sellainen juhannus kuin haluatte.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Perjantaina, 17.06.2011 klo 00:51

Merelle mieleni mielii

Bedlingtoneilla, niin kuin minulla ei ole kurkun päällä lainkaan suojaavaa rasvakerrosta (joka kuulemma on muilla koirilla) ja siksi ohuet pannat painavat ikävästi kurkkua. Vaikkei vetäisikään niin pannan paine saa yskimään ja kakomaan. Emäntä muistaa lukeneensa joskus että kaulapanta aiheuttaa vähän kerrallaan vaurioita tosi monen koiran niskaan (ei kylläkään löytänyt sitä tutkimusta nyt mistään tähän hätään).
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 14.06.2011 klo 03:06

Matematiikkaa

Onko teidän emännillä koskaan ongelmia matematiikan kanssa? Mun emännällä nimittäin tuntuu olevan. Ja ihan alkeellisissa laskuissa, vaikka se on muka käyny pitkän matikan ja kaikkea. Tänään se nimittäin antoi meille 6 hammasluuta ja käski jakaa ne (meitähän on siis kolme koiraa).
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 12.06.2011 klo 00:56

Lumoava perhetapaaminen ja yksi pieni salaisuus

Mullahan on kolme veljeä ja yksi enkeliveli. Lumo kävi meillä kylässä pitkästä aikaa. Se vietti meillä koko päivän vaikka sen oma perhe kävikin välillä kyläilemässä ja kaikkea.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Maanantaina, 06.06.2011 klo 17:21

Liejuapina

Sitä voisi kuvitella, että emäntä arvostaisi aktiivista pientä koiraa joka itse huolehtii ruokansa etsimisestä (olen syönyt äitin kanssa pupun kakkaa, hevosen kakkaa, mustikoita, mustikan lehtiä, koivun lehtiä, horsmaa, voikukkia...
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Perjantaina, 03.06.2011 klo 21:54

Veden parantava voima

Me tosiaan törmättiin Madin kanssa aika ikävästi. Isin tarkastuksen jälkeen aloin kuitenkin varovasti kokeilla jalkoja ja kun mitään isompaa ei tuntunut olevan poikki tai rikki niin kohta käveleskelin jo täyttä päätä. Laukkasinkin kevyesti ihan vain kokeeksi.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.