Ohjeet ja säännöt
Takaisin
PENTU TULEE TALOON - Sunnuntaina, 11.04.2010 klo 16:26

Mitä tarvikkeita pennulle tulee hankkia valmiiksi?

Siirry sivulle: 1 2 3 4

Seropi

Seropi
Viestimäärä: 23

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Maanantaina, 25.10.2010 klo 16:19  
+
0

romsu kirjoitti:

Minä tilasin netistä pentupaketin (sis. pissialustat, kynsisakset, panta, lelu, harjoja, herkkuja, vitamiineja, suihke ettei pure huonekaluja, heijastimia, kakkapussit) ja ostin sitten vielä pedin, jotain leluja, ruokakupit, pannan ja hihnan. Ja kasvattajalta sain ruoat, leluja, kynsisakset, puruluita :)
Niin ja tilasin juuri "toppatakin", ettei raukka jäädy kun tulee pakkasia. =)Pentupaketti on todella hyvä valinta. =)

Nuppeli

Nuppeli
Viestimäärä: 90

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Perjantaina, 29.10.2010 klo 14:50  
+
0

romsu kirjoitti:

Minä tilasin netistä pentupaketin (sis. pissialustat, kynsisakset, panta, lelu, harjoja, herkkuja, vitamiineja, suihke ettei pure huonekaluja, heijastimia, kakkapussit) ja ostin sitten vielä pedin, jotain leluja, ruokakupit, pannan ja hihnan. Ja kasvattajalta sain ruoat, leluja, kynsisakset, puruluita :)
Niin ja tilasin juuri "toppatakin", ettei raukka jäädy kun tulee pakkasia. =)Mistä tilasit tuon pentupaketin? Onhan noita pentupaketteja vaikka minkämoisia ja olen yhden nähnytkin nettikaupassa.
Saksanpaimenkoira ''Ira'' s. 14.12.2011

Nuppeli

Nuppeli
Viestimäärä: 90

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Perjantaina, 18.02.2011 klo 22:01  
+
0
Mitäs mieltä olette tästä pentupaketista? Mielestäni tuossa tulee aika tarpeellista tavaraa mukana, ja olen tuon tilaamista miettinytkin paljon. Ei ainakaan tarvitsisi sitten ostella erikseen kynsisaksia ja ruokakippoja. Lisäksi aion pennun tullessa hankkia metallisen pentuaitauksen. :wink:

ps. vihdoinkin opin tuon miten saa tuohon linkkiin tuon tästä- sanan. Huoh :D
Saksanpaimenkoira ''Ira'' s. 14.12.2011

Misteli

Misteli
Viestimäärä: 703

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Lauantaina, 19.02.2011 klo 15:33  
+
0
Onko kukaan tilannut tästä paikasta koirantarvikkeita? Onko siis ihan luotettava ja asiallinen nettikauppa? Mun mielestä tuolla oli kaikkea mielenkiintoista ja hyödyllistä ja kunnon koulutusvälineitäkin. :hymy: Pitäisi alkaa pikkuhiljaa hankkimaan loputkin tavarat, kun pentu tulee kolmen viikon päästä kotiin.

Millainen naksutin ois hyvä, kenties tällainen? En yhtään tiedä noiden eroja ja mikä ois hyvä juuri omaan käyttöön. :eitietoo: Kannattaako muuten ostaa koirapilliä, onkohan siitä mitä hyötyä koulutuksellisesti? Pitää noista lopuista koulutustavaroista kysellä toko-pulinasta...

Nuppeli

Nuppeli
Viestimäärä: 90

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Sunnuntaina, 20.02.2011 klo 16:35  
+
0

Misteli kirjoitti:

Onko kukaan tilannut tästä paikasta koirantarvikkeita? Onko siis ihan luotettava ja asiallinen nettikauppa? Mun mielestä tuolla oli kaikkea mielenkiintoista ja hyödyllistä ja kunnon koulutusvälineitäkin. :hymy: Pitäisi alkaa pikkuhiljaa hankkimaan loputkin tavarat, kun pentu tulee kolmen viikon päästä kotiin.

Millainen naksutin ois hyvä, kenties tällainen? En yhtään tiedä noiden eroja ja mikä ois hyvä juuri omaan käyttöön. :eitietoo: Kannattaako muuten ostaa koirapilliä, onkohan siitä mitä hyötyä koulutuksellisesti? Pitää noista lopuista koulutustavaroista kysellä toko-pulinasta...^Ite oon ostanu jo kaks tollasta naksutinta, ja oon tyytyväinen. Ekan ostin parilla eurolla Faunattaresta eräälle Duffy-koiralle, jota käyn kouluttamassa ja lenkityttämässä. huono puoli vaan on se, että siinä ei ollut mitään rannejuttua millä ois saanu käteen kiinni, joten pistin ponnarin siihen. Ja sitte jos se siinä kädessä heilu lenkin aikana (siis silloin kun en tarvinnut sitä), se saattoi välillä naksua itestään painuessaan ihoon, mutta muuten hyvä. Ite oon tällänen sähläri, joten en ihmettelekkään, miksi se välillä naksahtelee :D Mutta sitten se toinen minkä ostin, sen ostin ''omalle koiralleni'' (huom, jota siis ei ole vielä :D, eikä ole edes varma saanko). Se makso vähän enemmän, koska siinä on sitte sellanen superkätevä lenksu. Se on kuitenkin muuten samanlainen, ja ostin sen Stockmannilta. :hymy:

muoks. pari kirjoitusvirhettä.
Saksanpaimenkoira ''Ira'' s. 14.12.2011
(Viestiä on muokattu sunnuntaina, 20.02.2011 klo 16:36)

Ladaatti

Ladaatti
Viestimäärä: 123

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Maanantaina, 21.02.2011 klo 09:21  
+
0
Tollaset naksuttimet saattaa olla löysiä ja naksutella taskussa omia aikojaan. Meillä on tällainen naksu, se on ainaki tosi hyvä. :peukku:
Parsonrussellinterrieri
♥Arbor Vitae Fantasos "Nero".
s. 9.4.2010

banaani

banaani
Viestimäärä: 2252

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Maanantaina, 21.02.2011 klo 10:15  
+
0

Misteli kirjoitti:

Onko kukaan tilannut tästä paikasta koirantarvikkeita? Onko siis ihan luotettava ja asiallinen nettikauppa? Mun mielestä tuolla oli kaikkea mielenkiintoista ja hyödyllistä ja kunnon koulutusvälineitäkin. :hymy: Pitäisi alkaa pikkuhiljaa hankkimaan loputkin tavarat, kun pentu tulee kolmen viikon päästä kotiin.Voin suositella! :peukku: Nopea toimitus, maksu onnistuu netissä ja toimituskuluja ei tule.

Ja naksuttimista, ostin Hauhaun parin euron naksuttimen Veetille kuukausia sitten ja hyvin on toiminut! Ei ole mennyt rikki vaikka laukun pohjalla välillä matkustanutkin. :hymy:
papillonmix Veeti 9/10
islanninlammaskoira Eikar 5/12
blogi

Koirafaniih

Koirafaniih
Viestimäärä: 4

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Sunnuntaina, 15.06.2014 klo 10:02  
+
0
Mitkä owat tärkeimpiä tawaroita mitä pennulle tulee hankkia walmiiksi?

Tingelstiina

Tingelstiina
Viestimäärä: 510

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Sunnuntaina, 15.06.2014 klo 11:27  
+
0
^Aika vähän niitä pakollisia ostoksia loppujen lopuksi on. Ruoka- ja vesikippo, koiranruoka, kynsisakset, panta (tai valjaat) ja talutin ja rodusta riippuen turkinhoitoon tarvittavia varusteita tulee nyt äkkiseltään mieleen. Pentujen pureskeluvimman tuntien on tietysti fiksua ostaa muutama lelu ja puruluita, joita pentu voi jyrsiä. Ruoka- ja vesikippoina voi aina käyttää omista nurkista löytyviä kippojakin ja pedin voi tehdä alkuun vaikka vanhasta peitosta, että aika vähällä sitä selviää loppujen lopuksi. Pennun tultuakin voi ihan hyvin ostella tavaroita, jolloin saa ainakin sopivan kokoisia tavaroita ja tietää ehkä paremmin mitä tarvitsee oikeasti ja mitä ei.
Vpn 06/13

Kolme

Kolme
Viestimäärä: 46

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Torstaina, 19.06.2014 klo 18:33  
+
0
^lisäyksenä ylempään voisi sanoa että kannattaa hankkia yksi joka materiaalia puruleluja. Näin kun jokaista materiaalia on, miksi pentu pureskelisi tylsiä mattoja, ovenpieliä ja tuolien jalkoja. Heti kun näkee pennun pureskelemassa tuolia niin äkkiä joku lelu käteen ja leikittämään, näin huomion saa aika tahdikkaasti kohdennettua pois huonekaluista.

Mutta tuota ostin tänään vähän tarvikkeita; XL extreme kong, narupallo -lelu, kumipallo, aktivointipallo, köysilelu, kaksipuolinen harja, 2x jokatoinen -kampaa, karsta ja kynsisakset ja kokonaishinta oli 14€. Nämä tavarat löysin myynnistä tori.fi -sivuilta, kannattaa pyörähtää jos haluaa pitkän pennin säästää :)

Cereza

Cereza
Viestimäärä: 8

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Torstaina, 12.03.2015 klo 13:14  
+
0
Onko ideoita, mitä kannattaa varata mukaan kun pennun kanssa ajellaan kasvattajalta yli 10h kotiin?

magik

magik
Viestimäärä: 3965

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Torstaina, 12.03.2015 klo 15:27  
+
0
^Ruokaa ja vettä, kippo ruokaa ja vettä varten, ,panta/valjaat ,hihna, lelu ja ehkä mahdollisesti myös tarvittaessa joku kantokoppa tms missä pentu voi olla matkan ajan.
*2x serobi-uros ja narttu. Synt. 09/2012
*Kääpiövillakoira mix narttu. Synt. 05/2018
(Viestiä on muokattu torstaina, 12.03.2015 klo 15:30)

dinski

dinski
Viestimäärä: 1209

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Torstaina, 12.03.2015 klo 15:48  
+
0
^^ Lisäisin magikin listaan vielä talouspaperirullan ja sanomalehtiä, muovitettua froteeta tms alimmaiseksi alustaksi jos pennulle käy autossa vahinko tai se oksentaa. :hymy: Meillä on ollu myös jotain pureskeltavaa, kuten ohut puruluu tai possunkorva mukana niin pennulla on mielekästä tekemistä silloin kun ei nuku.
Welsh corgi pembroke "Leppo", s. 3.4.2014
Leppoisaa -blogi

Niii

Niii
Viestimäärä: 4297

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Torstaina, 12.03.2015 klo 20:13  
+
0
Milahan se puklautteli pariin otteeseen hakureissulla ja voi jestas miten lemusi:nauru: Ite en älynnyt ottaa mukaan extra pyyhkeitä joten loppu matkan se sai napottaa tyhjässä laatikossa. Että joo noita alustoja ja pyyhkeitä tai muita vastaavia.
Rottweiler -08
Isovillakoira-13
Maatiaiskissat -07 -08

Bender

Bender
Viestimäärä: 126

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Tiistaina, 01.12.2015 klo 10:59  
+
0
Hei, mietiskelen tässä tulevia hankintoja niin jatkan nyt tänne :hymy:

Millaisia pantoja olette ostaneet ihan pienelle pennulle? Vaihtoehtoja oikeestaan kaksi tällä hetkellä: ohut, kevyt ja "kankainen" pehmeä pentupanta, jossa runsaasti säätövaraa vai Rukan hieman jykevämpi panta, jossa heijastimet ja runsaasti myös säätövaraa. Tuo kankainen (mikä lie materiaali) olisi varmaan pennun kaulaan miellyttävämpi, mutta omaan käteen tuntuu heppoiselta. Rukan panta menisi varmaan pidempään ja plussana myös heijastimet, mutta onko tosi kovan tuntuinen pienen pennun kaulassa? Minkälaisia pantoja olette itse hankkineet?

Toiseksi mietin petiasiaa. Ajattelin hommata jonkinlaisen kankaisen pehmeän pedin, jota ei ole hinnalla pilattu ihan siltä varalta että joutuu silpuksi. Vai onko turhaa hankkia kankaista petiä alkuun vai muovinen johon sitten pehmuste?

Oi, mukavaa puuhaa kaiken ihanan tavaran hankkiminen pennulle :love:
Petit brabancon Eino 11/15
(Viestiä on muokattu tiistaina, 01.12.2015 klo 10:59)

kianen

kianen
Viestimäärä: 46

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Keskiviikkona, 02.12.2015 klo 20:50  
+
0

Bender kirjoitti:

Millaisia pantoja olette ostaneet ihan pienelle pennulle?


Me hankittiin juurikin mainitsemasi Rukan säädettävä kaulapanta mustana. Hihna samaa sarjaa. Kyllähän tuo aluksi pantaa rapsutteli, mutta yhä samalla pannalla mennään, eikä ole sitä enää moittinut. Kätevää, kun pärjää samalla koolla, eikä jää pieneksi. Pentu on nyt 5-kuinen.

Bender kirjoitti:

Toiseksi mietin petiasiaa. Ajattelin hommata jonkinlaisen kankaisen pehmeän pedin, jota ei ole hinnalla pilattu ihan siltä varalta että joutuu silpuksi. Vai onko turhaa hankkia kankaista petiä alkuun vai muovinen johon sitten pehmuste?


Meillä on tämä, onhan se kyllä käytössä kärsinyt... :shifty: Valikoitui niin mukavuussyistä kuin senkin takia, että sointui kaikista vaihtoehdoista parhaiten kämpän väreihin (huoh, naiset!). Vetoketju on hajotettu, joten olen jo kertaalleen parsinut tyynyn kiinni toisesta päästä. :nauru: Muuten on kyllä kestänyt villimpääkin retuutusta tuollaiseksi pehmoiseksi pediksi. Mutta joo, tuolla mennään, kunnes uskaltaa ostaa uutta tuolle energiselle hampipenskalle.
Welsh corgi cardigan "Kelmi" s. 15.6.2015
Marsulassa sheltie Mörkö ja peruaani Muksu

Bender

Bender
Viestimäärä: 126

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Torstaina, 03.12.2015 klo 09:12  
+
0
^toki pitää pohtia toisella silmällä kämpän sisutusta :jjei: itse löysin sellaisen kankaisen pedin missä on hieman reunoja ja värikin okisi mieleen. On konepestävä kuitenkin, joten taidan mennä sillä. Ei ole hinnalla pilattu niin ei haittaa vaikka joutuisi jossain vaiheessa uusimaan.

Itsekin miellyin enemmän tuohon Rukan pantaan. On jotenkin tukevampi ja tuntuu että menisi pidempään kuin todella ohut kankainen. Ja hihnakin löytyisi samaan sävyyn. Vaikkakin alkuun se toinen olisi parempi, mutta on niin ohut että ei varmasti voisi käyttää kuin aivan pentuajan :eitietoo:

Entäs kupit, metalliset liukuesteellä vai keraamiset?
Petit brabancon Eino 11/15

saije

saije
Viestimäärä: 4425

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Torstaina, 03.12.2015 klo 13:58  
+
0
^Metallikuppi.
Helpompi pestä vaikkapa tiskikoneessa ja itse koen paremmaksi kuin keraamiset kupit.

Pannoista vielä- meillä on kaikilla pennuilla todettu parhaiksi nahkaiset pannat. Ne ei paljoa maksa ja kestää takuulla useamman pennun ajan. Toki rukka pannassa on enemmän säätövaraa, mutta koen sen vielä pikkupennulle jotenkin kömpelöksi.
Valkoinen ruotsinhirvikoira "Nimue" Syntynyt 26/3/11 ♀
Valkoinenpaimenkoira "Nila" Syntynyt 14/12/12 ♀
Valkoinenpaimenkoira "Loru" Syntynyt 13/9/15 ♀
Karjalankarhukoira "Lyyra" Syntynyt 15/6/17 ♀

NiiNu

NiiNu
Viestimäärä: 1727

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Torstaina, 03.12.2015 klo 14:10  
+
0
Meillä on metallikuppi ruokakuppina ja keraaminen kuppi vesikuppina.
Shelttityttö Hertta, s. 05/2012

Bender

Bender
Viestimäärä: 126

VS: MITä TARVIKKEITA PENNULLE TULEE HANKKIA VALM... - Torstaina, 03.12.2015 klo 16:05  
+
0
Onkohan sitten jotain pehmeämpää nahkaa vai pehmiääkö ajan saatossa? Itse katselin joitain niin olivat tosi jäykän tuntuisia. Voineet olla kyllä jotain huonohkoja. Kellään ei ilemisesti ole kokemusta tuosta ohuesta kangasmaisesta pannasta?

Mites metallikupit, heittelevätkö koirat niitä vai ovatko sellaisia ettei niistä saa oikeastaan otetta? Keraaminen voisi kyllä vesikuppina toimia paremmin kun ei ehkä läikkyisi niin helposti.
Petit brabancon Eino 11/15

  Siirry sivulle: 1 2 3 4
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä26862
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä5859
Viestejä yhteensä543878
Uudet käyttäjät tänään0
Viestiketjuja aloitettu tänään0
Viestejä kirjoitettu tänään0
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös264681
(Tilastot päivitetty viimeksi 26.06.2022 klo 18:15)