Julkaise Twitterissä Jaa MySpacessa Jaa Deliciousissa Tilaa uutiset Googleen
Koirat.com kuvituskuva
UUTINEN - Perjantaina, 02.11.2012 klo 00:24

Uusia ominaisuuksia julkaistu Koirat.comissa

Koirat.comiin on tullut uusia toimintoja syksyn aikana. Uusi sanasto-toiminto selventää vaikeita koira-alan sanoja ja etusivulla on aloitettu viikon kysymykset. Keskustelupalstalla puolestaan alkaa tällä viikolla uusi valokuvauskilpailu, missä palkintona on Me Wen kustomoitavia koiran huiveja ja pääpalkintona huivin kanssa yhteensopiva Me We-pipo.


Sanasto on Koirat.comin uusi ominaisuus, joka julkaistiin lokakuussa. Sanastoon on kerätty selityksiä erilaisista koiramaailman sanoista. Koirat.comin käyttäjillä on mahdollisuus ehdottaa sanastoon uusia sanoja.

Koirat.comin etusivulla puolestaan on alkanut pyöriä viikon kysymykset. Vastaa, ja näe mitä muut sivuston kävijät ovat vastanneet viikon kysymykseen!

Myös keskustelupalstalla tapahtuu. Tällä viikolla käynnistyy valokuvauskilpailu, missä palkintona on Me Wen kustomoitavia koiran huiveja ja pääpalkintona huivin kanssa yhteensopiva Me We-pipo. Kilpailuohjeet tulevat pikimmiten sekä aikuisten palstalle että junnupalstalle, joten seuraa myös keskustelupalstojamme!

Koirat.com - 02.11.2012

Aiheeseen liittyviä uutisia: