Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KOIRARODUT - Lauantaina, 10.04.2010 klo 22:08

Belgianpaimenkoirat

Siirry sivulle: 1 ... 7 8 9 ... 36

marrja

marrja
Viestimäärä: 81

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Tiistaina, 04.01.2011 klo 22:57  
+
0

Minun vauva täyttää huomenna 11 viikkoa :love:

belgilö

belgilö
Viestimäärä: 494

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Keskiviikkona, 05.01.2011 klo 05:58  
+
0
Voi miten IHANA! Noilla korvilla vois osallistua vaikka suurin korva-kilpailuun.
Käyttöbelgien keskustelupalstallakohan se oli kuvia suurimmista korvista ja tää kyllä sopis ihan sinne.

dronttiedward

dronttiedward
Viestimäärä: 5224

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Keskiviikkona, 05.01.2011 klo 13:35  
+
0
Kyllä noilla korvilla pitäis kuulla ja totella! Ihan superihana :love:
the only way to true happiness is to live in the moment and not be worried about the future

susu

susu
Viestimäärä: 49

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Keskiviikkona, 05.01.2011 klo 15:38  
+
0
Heivain! Palaanpa minäkin takaisin kirjottelemaan. Mitäs kaikille belgi-ihmisille kuuluu?

Me muutettiin! Aika iso muutos belgeille, 180neliön asunnosta 63 neliöön.. Hyvin on tytöt kuitenkin tottunu! Meillä on kaikki treenaaminen ollut nyt tauolla, mulla on oma nilkka niin huonossa kunnossa, ettei oikein pysty mitään tekemään. :(
3 x tervu, 1 x hoffi.

Iceberg

Iceberg
Viestimäärä: 60

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Perjantaina, 07.01.2011 klo 15:37  
+
0
Huoh... Nämä meidän takapakit ei lopu koskaan..

Redillä alko toissa päivänä temppuileen maha, ei paskonut ollenkaan, oksensi kaiken minkä söi.
Noh, aattelin että se on vaan joku huono maha päivä. Eilen kuitenkin sama homma jatkui, syö pasko ja kaiken mitä suuhun sai oksensi. Annettiin parafiini öljyä mahdolliseen tukokseen, ei tulosta. Jopa riisi-lihaliemi-piimä ruoka tuli pihalle. Viime yön vietin Redin kanssa sitten klinikalla röntgen kuvissa ja tiputuksessa. Yön aikana ei selvinnyt selvää syytä, häikkää näkyi ylämahassa mutta ei antanut varmuutta mitä.

Pariksi tunniksi tultiin kotiin kipulääkkeiden ja rauhoittavien voimalla ja aamulla palattiin takasi kuulemaan montaa muuta lääkäriä jotka myös koplas tuon mahan. Diagnoosina ohutsuolen tukos. Jes.. Tätähän mää ootinki että ei kahta ilman kolmatta -.- Tässä just odottelen että lekuri soittaa ja saadaan lähtiä viemään tuo poika sinne, leikkaavat sen tänä iltana auki ja poistavat mahdollisen tukoksen :suru: Ei tästä tuu enää yhtään mitää että koko ajan tulee tämmösiä, tuon leikkauksen jälkeen mulla on palanu rahaa kolmessa viikossa abauttiarallaa semmoset 1400€ tuonne klinikalle :eitietoo: Ja arvatkaa vaan onko mulla vakuutusta :ttou: Piti käyä päivällä pankissa neuvottelemassa laina että pystyn maksamaan tän iltasen leikkauksen ja siihen lääkkeet..

Mielessä kyllä kävi jo sekin vaihto ehto että olisin vienyt tuon koiran lopetukseen leikkauksen sijaan, ei tämä oo senkään mielestä enää mistään kotoisin että koko ajan pumpataan lääkkeitä ja joutuu vetelee antibiootteja yms.. :suru:
~Anything’s possible when you speak from the heart~

Dordilla Iceberg
Distant Venus z Kovárvy

www.belgit.palvelee.fi

belgilö

belgilö
Viestimäärä: 494

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Perjantaina, 07.01.2011 klo 19:19  
+
0
Kylläpäs teitä nyt koetellaan! On tosissakin huolta ja harmia,mutta toivotaan,että onni kääntyy ja poika paranee. Voin kyllä kuvitella miltä tuntuu kun rahaa palaa;ei oo mitään halpaa tuo klinikalla käynti,mutta kait sitä itekki yrittäis vaan haalia rahat jostain.
Jotenki tuntuu niin helpolta samaistua ku itellä on samanlainen uros ja toivon teille todella voimia ja jaksamista. Taistele Redi!

belgilö

belgilö
Viestimäärä: 494

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Perjantaina, 07.01.2011 klo 19:19  
+
0
Miks mulle AINA tulee tuplat!
(Viestiä on muokattu lauantaina, 08.01.2011 klo 16:52)

Iceberg

Iceberg
Viestimäärä: 60

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Lauantaina, 08.01.2011 klo 14:06  
+
0
Voi luoja tätä rumbaa mitä oon viimesen kolmen päivän aikana käyny läpi. Itketty on moneen otteeseen ja koiran lopettaminen on käyny mielessä useaan kertaan.. Kaikkihan siis alkoi siitä että Redi ulosti viimesen kerran keskiviikko aamuna, söi tosi hyvin päivällä mutta iltalenkillä ei ulostetta tullut. Torstai aamuna ei... ulostetta lenkin yhteydessä, sisällä kun päästiin oksensi makuuhuoneeseen mahaa tyhjäksi. Päivän aikana teki pienen ulosteen pihalle ja sai parafiini öljyä mahdolliseen ummetukseen. Koko päivän ruuat tuli saman tien ylös kun oli ne syönyt..

Sama homma jatkui myös iltaa kohden, ja 10 aikoihin illalla koiran maha oli niin kosketus herkkä että oksensi saman tien kun pikkuisen kädellä kosketti. Lähdettiin sitte yöllä päivystykseen, missä rauhoitettiin ja käytettiin röntgenissä ja ...kopeloitiin koko maha mahdollisen suolitukoksen pois sulkemiseksi. Myös tipassa jouduttiin pitämään ja nesteyttämään toiseen kertaa ihon alaisesti. Lähdettiin sitten yöllä 3 jälkeen kotia hetkeksi kun elääkäri ei ollut täysin varma kuvien sisällöstä vaan halusi lausunnon myös muilta lekureilta. Perjantai aamuna 3h yö unien jälkeen palattiin takas klinikalle missä kopeloitiin hiukan lisää ja sain tiedon että kuvissa näkyi jotain epäilyttävää ja koira leikataan iltapäivällä. Ei muutakuin taas kotiin lepäileen ja seuraileen tilannetta ja odottamaan soittoa leikkuuseen. 5 aikaan tuli puhelu että koira leikataan ja taas auto kohti klinikkaa.

Leikkaus kesti melkein 2h ja mitään ei löytynyt suolistosta, ei mitään mikä selittäisi ulostamattomuuden ja kovan oksentelun. Mahalaukussa näkyi kiinnikkeitä mikä kertoi siitä että mahakalvossa olisi tulehduksen poikanen, sai siihen pistoksella lääkityksen, sekä myös suoneen antibiootin ja uuden rauhoittavan ja kipulääkityksen yötä vasten .

Yö meni rauhassa, aamulla alkoi piippaamaan kun lääkityksen vaikutus alkoi haihtua. Tosi reipas muuten, ulkona kun käytiin niin tarpeet tuli ihan normaalisti, ulosti peräti 3 otteeseen. Nyt sitte yritetään taas toipua leikkauksesta ja syödään kasa lääkkeitä että paranisi hyvin..

Myös ruokavalio on nyt tarkkaa, kaikki pitää kirjata ylös, annokset mitata ja paperille laittaa kellon ajat milloin saa mitäkin, että jos alkaa oksentamaan niin näkee kuinka kauan ehti pysyä sisällä. Tähän mennessä vaan piene klimppi tullut, ei onneksi muuta.

huoh.. tälle rumballe tuli hintaa ihan kivasti semmoset rapiat 700€ mutta mitä sitä ei rakkaansa eteen tekisi ♥
~Anything’s possible when you speak from the heart~

Dordilla Iceberg
Distant Venus z Kovárvy

www.belgit.palvelee.fi

belgilö

belgilö
Viestimäärä: 494

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Lauantaina, 08.01.2011 klo 17:08  
+
0
Voi harmitus sentään! Täällä on oltu huolissaan vaikka ei tunneta ees koko koiraakaan. Heräsin yöllä ja piti ihan tarkistaa että Yes!-poika on kunnossa.

Käyttöbelgien keskustelufoorumilla oli vähän vastaava tilanne joka ei sitten päättynyt hyvin. Koira oli syönyt jonkun kangasrätin joka oli tehnyt tukoksen ohutsuoleen. Koira leikattiin,mutta suolisto oli mennyt huonoon kuntoon(kuolioon)eikä koira selvinnyt.:suru:

Tiiä sitten oliko se hyvä vai huono kun mitään tukoksen aiheuttajaa ei löytynyt,mutta toivotaan nyt että koira paranee ja suoli toimii normaalisti.:peukku:

belgilö

belgilö
Viestimäärä: 494

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Lauantaina, 08.01.2011 klo 17:21  
+
0
Ompas ovela tuo uros! Äsken sai mut nousemaan koneelta kun oli muka asiaa ulos. Sillä on tapana kynnellä rapsauttaa ovea kun se haluaa pihalle ja niin se teki nytkin. Nousin päästämään sitä ulos,mutta se menikin keittiöön. Oli nimittäin iltaruuan aika!:nauru:

Iceberg

Iceberg
Viestimäärä: 60

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Lauantaina, 08.01.2011 klo 18:44  
+
0
Hiukan tilannetietoa tästä päivästä..

Ruuat ja lääkkeet pysyneet sisällä, varmaan oksennuksen estolääkkeen ansiosta, hyvällä ruokahalulla syönyt pienet annokset, olen ihan desi mitalla ne mitannut..
Redi rauhallinen, välillä vinkuu, todella kiinnostunut haavasta ja yrittänyt sitä takatassuilla raapia, jouduin teippaamaan sille sukat jalkaan ettei saa haavasidettä auki.. Kohta lähetään käymään pihalla, saas nähdä miten maha toimii..
~Anything’s possible when you speak from the heart~

Dordilla Iceberg
Distant Venus z Kovárvy

www.belgit.palvelee.fi

marrja

marrja
Viestimäärä: 81

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Tiistaina, 11.01.2011 klo 11:34  
+
0
Icebergille tsempit täältä!

Meidän Rippu eilen juostessa kolautti ilmeisesti takajalkansa johonkin, mutta en uskonu sen olevan pahempaa. Painoa ei voinut ihan kokonaan laskea sille, mutta tunnusteltaessa ja jalkaa paineltaessa ei välittänyt mitään eikä antanu mitään ääntä, että siinä kipuja ois. Mutta tänä aamuna se vielä pikkasen aristeli sitä, ei kyllä enää paljoa. Että toi oli varmaan pieni venähdys, joka menee ohi, kun vähän levähtää, että tuskin kannattaa huolestua sen enempi? Tosin mitenpä pidät tommosen rasavillin kakaran paikoillaan kovin hyvin.. :viheltel:

emppu97

emppu97
Viestimäärä: 278

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Keskiviikkona, 12.01.2011 klo 18:34  
+
0
Moikka!
Täälläkin vilkaisin näitä sivuja ja pakko kommentoida tuota Marrja:n laittamaa kuvaa. Ihana pentunen! Kysympähän vielä että onko Belgi vaikea kouluttaa?

susu

susu
Viestimäärä: 49

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Torstaina, 13.01.2011 klo 01:01  
+
0
Iceberg, voimia teille! Kamalaa kuulla. :( Miten olette nyt jakselleet?
3 x tervu, 1 x hoffi.

Iceberg

Iceberg
Viestimäärä: 60

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Perjantaina, 14.01.2011 klo 00:35  
+
0
Heih, unohtunut tännekin nyt vastata kun on pitänyt palata töihin ja huolehtia tuosta toipilaasta.

Tällä hetkellä *sormet ristissä ja koputan kaikki maholliset puut* ollaan hyvällä mallilla, Redi alko oksentaan taas tiistaina rankasti jolloin soitin eläinlääkärille ja vaadin saada antibiootit ruiskuina ettei mun tarttis sen mahaan laittaa enää yhtään lääkkeitä. Nyt siis uskotaan siihen että tää koko homma johtuu vatsan tulehduksesta, kuukauden antibiootti rumban jälkeen, mikä ei olis yhtään ihme. Tällä hetkellä vointi hyvä, ulostaa kerran päivässä tummaa limaista ulostetta, virtsaa normaalisti, syö ja juo hyvin.

Saa nyt Royal Canin Recovery toipumisruokaa ja hiukan maksalaatikkoa, APTUS TEHOBAKT VET jauheen kerran päivässä ja veden seassa on koko ajan APTUS NUTRISAL VET nestetasapaino jauhe. Nutri-plus vet geeliä saa myös kerran päivässä ihan ravintolisänä. Pieniä oksenteluja esiintyy mutta luulen löytäneeni syyn niihin, nimittäin se että tuo RECOVERY sulaa niin nopeasti että sille jää nälkä ja oksentaa nälkäänsä. Mitä "enemmän" ja useemmin syö niin ei oksennuksia ilmaannu. Niska poika rukalla on nyt kipeä kun niitä pistoksia joutuu antamaan 3 krt päivässä ja ne kaikki kirvelee yms. Ne laitetaan siis nahan alle.

Mutta tosiaan tällä hetkellä toipuminen näyttää hyvältä, leikkaus haavakin on alkanut jo "kuroutua" umpeen, Vermatil suihketta oon käyttäny sen puhistamiseen. Me edetään päivä kerrallaan, ulkoillaan paljon koska koirasta selvästi huomaa että on levoton yms jos ei pääse pitkille kävelyille. Jos ei tietäis niin ei uskois että tuo on alle viikko sitte maannu leikkuu pöydällä maha auki, sen verran ilmava ja lennokas on tuo meno ulkona. Varmasti painattais menemään jos vaan sais. Mutta näillä mennään ja yritetään parantua ja tehdä tuosta pojasta taas ihan terve ja hyvin voiva koira :)
~Anything’s possible when you speak from the heart~

Dordilla Iceberg
Distant Venus z Kovárvy

www.belgit.palvelee.fi

susu

susu
Viestimäärä: 49

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Tiistaina, 18.01.2011 klo 17:25  
+
0
Ihanaa kuulla, että teillä voidaan jo paremmin! :)
3 x tervu, 1 x hoffi.

Iceberg

Iceberg
Viestimäärä: 60

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Keskiviikkona, 19.01.2011 klo 11:29  
+
0
Heissan kaikille!
Täällä aletaan jo voimaan paljon paremmin *koputtaa puuta*. Maha toimii normaalisti pari kertaa päivässä, ruuat maistuu, eikä oksentelu oo esiintyny nyt pariin päivään ollenkaan. Antibiootti piikitkin loppuivat eilen, eli lääkitys on melkein kokonaan lopetettu, nyt saa enää pepcidiä mahan suojaukseen. Redi näyttää ihan hyvältä ja virkeältä, toissa päivänä pääsi ekaa kertaa kuukauteen juoksemaan irti ja voi että sitä menoa, näytti siltä että se repeää pitkin hankia :nauru:

Nyt vaan sitte odotellaan että haava on täysin normaali, ja saadaan alkaa kasvattamaan tuota lihasmassaa ja opetella taas uusi ruokavalio, tällä hetkellä syö eläinlääkäriltä ostettuja ruokia jolla turvataan nopea ruuan sulaminen sekä mahan toimivuus. :peukku:
~Anything’s possible when you speak from the heart~

Dordilla Iceberg
Distant Venus z Kovárvy

www.belgit.palvelee.fi

belgilö

belgilö
Viestimäärä: 494

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Keskiviikkona, 19.01.2011 klo 19:33  
+
0
Ompas hieno juttu,että koiruus on paranemaan päin ja koettelemukset on ohi! Se on aina ikävää kun eläin on kipeä;mieluummin vaikka sairastaisi itse.

dronttiedward

dronttiedward
Viestimäärä: 5224

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Perjantaina, 21.01.2011 klo 00:02  
+
0


Mun on ihan pakko laittaa tää kuva tänne, toi on aika vanha mutta ku se tuli vastaan kansioissa, niin piti pysähtyä oikein kattomaan että onpa helvetin hieno kuva Furista. :eek:
the only way to true happiness is to live in the moment and not be worried about the future

belgilö

belgilö
Viestimäärä: 494

VS: BELGIANPAIMENKOIRAT - Perjantaina, 21.01.2011 klo 17:26  
+
0
Upea ilmestys!

  Siirry sivulle: 1 ... 7 8 9 ... 36
Ohjeet ja säännöt
Takaisin
KESKUSTELUN TILASTOJA:Kpl:
Rekisteröityneitä käyttäjiä28260
Moderaattoreita16
Viestiketjuja yhteensä6363
Viestejä yhteensä545820
Uudet käyttäjät tänään1
Viestiketjuja aloitettu tänään3
Viestejä kirjoitettu tänään8
Aktiivisimman kirjoittajan nimimerkkiSipulu
Peukkuja ylös265927
(Tilastot päivitetty viimeksi 23.05.2024 klo 15:45)