Julkaise Twitterissä Jaa MySpacessa Jaa Deliciousissa Tilaa uutiset Googleen
UUTINEN - Maanantaina, 05.07.2010 klo 23:08

Ruotsalainen toyvillakoira on maailman kaunein

Reilu viikko sitten pidetyn maailmanvoittaja 2010-näyttelyn on voittanut ruotsalainen toyvillakoira.


Tanskan Herningissä pidetyssä näyttelyssä kilpaili yli 19 000 koiraa. Kymmenestä ryhmävoittajasta tuomari Ole Staunskjaer valitsi kauneimmaksi valkoisen toyvillakoiran nimeltä Smash Jp Talk About. Toiseksi tuli hollantilainen affenpinseri Banana Joe V. Tani Kazari, kolmanneksi lyhytkarvainen kääpiömäyräkoira Magik Rainbow Ordinar Venäjältä ja neljänneksi ruotsalainen agfaaninvinttikoira Al-Nacira Bint Roula Von Haussman.

Myös suomalaiskoirat menestyivät ryhmäkehissä. Ensimmäisenä näyttelypäivänä walesinspringerspanielikennel Bentonilla oli päivän toiseksi paras kasvattajaryhmä. Myös muita suomalaisnimiä löytyy ryhmämenestyjistä. Suomen Kennelliiton mukaan suomalaiskoirat vastaanottivat näyttelystä ennätykselliset 200 maailmanvoittajatitteliä. Näyttelyn tulokset ovat luettavissa näyttelyn virallisilla kotisivuilla

Vuoden 2011 maailmanvoittajanäyttely järjestetään Pariisissa, Ranskassa. Näyttelyn sivut ovat jo auki ja netti-ilmoittautumisesta on tulossa sivustolle tarkempaa tietoa lähiaikoina.

Koirat.com - 05.07.2010

Aiheeseen liittyviä uutisia: